На сайті:
Користувачів: 0
Гостей: 10
..:: www.relax-info.com - розважально-інформаційний портал ::..
Додому Карта сайту Іван Кравець – персональний сайт
Швидкий перехід:
Розділи сайту
Історія запитів
Новини
Завантаження ...
Голосування
Чи вірите Ви у Бога?
Голосування дозволено тільки зареєстрованим користувачам
Результати голосування
Всі голосування

..::.. Форум ..::..

..:: Пропозиції ::..

Admin

Алгоритм оцінювання фотографій (TOP рейтинг & RTI)

19:04:37, 27 листопада 2006 р.

Ранг: Командувач округу

Написати листа користувачу сайту - <B>Admin</B>

Перш за все прошу всіх прочитати тред http://relax-info.com/forum/relax-info/proposition/20481.html . Саме виходячи із нього, зараз розкажу про нові зміни які відбудуться в найближчі дні.

Розглянувши всі пропозиції, а також ф-лу яка була запропонована ( http://relax-info.com/forum/relax-info/proposition/20620.html ) можна зробити висновок, що навіть такий варіант
Цитата:
((за-против)/(за+против))*за
не зовсім адекватно оцінює фотографію у порівнянні із іншими фотографіями. Адже добуток на параметр "за" віддає перевагу фотографії у якої багато голосів, і навіть якщо у неї були погані голоси то відношенням ((за-против)/(за+против)) вони погашаються. Або іншими словами, мені не подобаєтсья що основний коефіцієнт у формулі відіграє "к-сть голосів".

Тому як і обіцяв, вирішив взятся за зміни.

1. Першим що зміниться - так це варіант оцінювання фотографії. 10-ти бальна шкала перетвориться в "словесну шкалу" (5 рівнів). Зараз я приведу приклад, саме її я б хотів обговорити[U], прохання свої варіанти сюда.

Як Вам фотографія?
1 - погана
2 - так собі
3 - нормальна
4 - гарна
5 - чудова

Прошу не чіплятися до слів, це 1-ий варіант як це буде. Доречність слів і тд. хочу саме зараз обговорити.

2. Ранжирування між фотографіями відбувається за допомгою RTI - Relax TOP Index. Визначення RTI відбувається за відповідним критерієм, який базується на 3-ьох показниках:
  1. Q - параметр якості оцінок
  2. K1 - показує на скільки ефективно (максимально) фотографія набрала балів по відношенню до своїх оцінок і голосів
  3. K2 - квадратичний показник к-сті голосів

RTI був продуманий мною і юзером сайту Олегом
Поки як детальніше визначається RTI я не буду тут описувати. Він був протестований на різних варіантах голосів і адекватно себе поводить щодо якісного оцінювання. Якщо побачимо що якась фотографія "А" має RTI більший чим фотографія "Б", а цього не повинно бути - будемо тоді обговорювати.

Тому прошу написати свій варіант, якби Ви хотіли бачити формальну шкалу оцінювання фотографії. Дякую
( Відредаговано: Admin - 19:08:02, 27 листопада 2006 р. )

.: Теми :.

Перейти у форум

Попередня тема .:. Пропозиції .:. Наступна тема
Іван Кравець – персональний сайт

Календар подій
Знайомства

X-cluber

@
Я очень люблю ...
..:: Всі анкети ::..
Інформери
Статистика

..:: www.relax-info.com - розважально-інформаційний портал ::..

Автор і керівник проекту: Кравець Іван Михайлович   Всі права захищені, 2005-2012 ©