|

Ранг: Командувач округу

|
 |
Привіт!
Хочу представити Вам Веб-систему – Інтерактивний Веб-портал (Relax Interactive Web Portal).
Relax Interactive – був розроблений не з метою ускладнити якусь функціональність на сайті, а навпаки – зробив виклик всім існуючим системам в Internet.
Мабуть, кожен із нас не один раз цікавився: чому коли я хочу переглянути якусь новину чи прочитати листа і тд. – я повинен загружати всю сторінку (сайт) на які міститься моя інформація і вона складає 10% від всієї сторінки, а інше все постійно дублюється: меню, різні там банери, голосування та інші блоки…? Чому Я повинен витрачати свій дорогий час, щоб чекати поки загрузиться вся сторінка, а реально Вам потрібно з неї 10-а частина? Чому Я повинен платити гроші за загружену всю сторінку, хоча в цілому вона не є інформативною для мене?
Ці та інші проблематичні запитання вирішує – Relax Interactive Web Portal
Від сьогодні, при перебуванні на ..:: www.relax-info.com ::..(Relax Interactive Web Portal), Ви маєте можливість зберегти свій дорогий час і зекономити гроші (трафік), адже відтепер:
- Ви платите тільки за загружену інформацію, яку Ви запросили. Наприклад, запросили конкретну новину – вона і обновилась; Вам хтось написав нового листа – система сама Вам повідомить що є новий лист, непотрібно заходити і постійно обновляти, чекати, поки Вам відпишуть і тд.
- Ви витрачаєте час на загрузку конкретної Вам інформації, а не всієї сторінки, це важливо для людей у кого повільний канал зв’язку.
А тепер більш детально про нові функціональні інструменти у Relax Interactive Web Portal.
Віртуальна Браузер-панель.
Кнопки в деталях:
- Назад – попередня сторінка з історії, яку загружали;
- Вперед – наступна сторінка з історії, яку загружали;
- Stop – зупинити загрузку даних
- Refresh – обновити поточну сторінку
- Адреса – рядок із поточним адресом сторінки, яку Ви загрузили. Також можна ввести будь-який інший адрес.
P.S: Система допускає адреса тільки ті, які відносяться до порталу ..:: www.relax-info.com ::..
- Перехід – після натискування відбувається перехід по адресу, який міститься в рядку «Адреса» (дивись на пункт вище).
- Процес загрузки – появляється одразу праворуч від слова «Перехід»
Індикатор процесу загрузки біля курсора миші
Поштовий бігунок
Відтепер зареєстрованим користувачам сайт непотрібно заходити в розділ «Мейл-сервіс» і постійно там чекати, поки Вам хтось відпише. Коли Вам прийдуть нові листи – система сама Вас повідомить, навіть якщо Ви підете готувати кофе При надходженні нового листа, Ви побачити ось такий бігунок:
Також у Вас є можливість його переміщувати, розтягувати, одним словом зробити, так, як Ваша душа забажає, і саме головне: всі налаштовування зберігаються
Також планується зробити доступним можливість міняти напрями скролінгу інформації в бігунку і рівні прозорості та інші ефекти, це уже для тих – хто любить «красоту»
Система протестована у браузерах:
Internet Explorer > 5.5
Mozilla(SeaMonkey, FireFox) > 1.7.x (у 1.7.х один баг – Віртуальна панель і рядком адреси не переміщається, ця проблема браузера була виправлена у версії 1.8.х)
Opera > 8.x – все працює, але є ВЕЛИКИЙ БАГ, перекриваються слої(не затирається старий). Я написав їм в службу підтримки, думаю до 10 версії виправлять, бо в 9-тій також це глюк присутній, доречі, я сильно розчарувався в цьому браузері, зараз активно використовую SeaMonkey
P.S: Якщо у Вас є якісь пропозиції чи помітили якісь недоробки на сайті - пишіть на форумі Форум / Relax-Info або мені особисто в Мей-сервісі, зробимо портал ще кращим