На сайті:
Користувачів: 0
Гостей: 6
..:: www.relax-info.com - розважально-інформаційний портал ::..
Додому Карта сайту Іван Кравець – персональний сайт
Швидкий перехід:
Розділи сайту
Історія запитів
Новини
Завантаження ...
Голосування
Чи вірите Ви у Бога?
Голосування дозволено тільки зареєстрованим користувачам
Результати голосування
Всі голосування

..::.. Форум ..::..

..:: Різне ::..

Admin

Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive Web Portal

01:55:03, 11 червня 2006 р.

Ранг: Командувач округу

Написати листа користувачу сайту - <B>Admin</B>

Привіт!  ;-)

Хочу представити Вам Веб-систему – Інтерактивний Веб-портал (Relax Interactive Web Portal). Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive Web Portal

Relax Interactive – був розроблений не з метою ускладнити якусь функціональність на сайті, а навпаки – зробив виклик всім існуючим системам в Internet.

Мабуть, кожен із нас не один раз цікавився: чому коли я хочу переглянути якусь новину чи прочитати листа і тд. – я повинен загружати всю сторінку (сайт) на які міститься моя інформація і вона складає 10% від всієї сторінки, а інше все постійно дублюється: меню, різні там банери, голосування та інші блоки…? Чому Я повинен витрачати свій дорогий час, щоб чекати поки загрузиться вся сторінка, а реально Вам потрібно з неї 10-а частина? Чому Я повинен платити гроші за загружену всю сторінку, хоча в цілому вона не є інформативною для мене?
Ці та інші проблематичні запитання вирішує – Relax Interactive Web Portal *OK*

Від сьогодні, при перебуванні на ..:: www.relax-info.com ::..(Relax Interactive Web Portal), Ви маєте можливість зберегти свій дорогий час і зекономити гроші (трафік), адже відтепер:
  1. Ви платите тільки за загружену інформацію, яку Ви запросили. Наприклад, запросили конкретну новину – вона і обновилась; Вам хтось написав нового листа – система сама Вам повідомить що є новий лист, непотрібно заходити і постійно обновляти, чекати, поки Вам відпишуть і тд.
  2. Ви витрачаєте час на загрузку конкретної Вам інформації, а не всієї сторінки, це важливо для людей у кого повільний канал зв’язку.

А тепер більш детально про нові функціональні інструменти у Relax Interactive Web Portal.

Віртуальна Браузер-панель.

Віртуальна Браузер-панель.

Кнопки в деталях:
  1. Назад – попередня сторінка з історії, яку загружали;
  2. Вперед – наступна сторінка з історії, яку загружали;
  3. Stop – зупинити загрузку даних
  4. Refresh – обновити поточну сторінку
  5. Адреса – рядок із поточним адресом сторінки, яку Ви загрузили. Також можна ввести будь-який інший адрес.
    P.S: Система допускає адреса тільки ті, які відносяться до порталу ..:: www.relax-info.com ::..
  6. Перехід – після натискування відбувається перехід по адресу, який міститься в рядку «Адреса» (дивись на пункт вище).
  7. Процес загрузки – появляється одразу праворуч від слова «Перехід»

Індикатор процесу загрузки біля курсора миші

Індикатор процесу загрузки біля курсора миші

Поштовий бігунок

Відтепер зареєстрованим користувачам сайт непотрібно заходити в розділ «Мейл-сервіс» і постійно там чекати, поки Вам хтось відпише. Коли Вам прийдуть нові листи – система сама Вас повідомить, навіть якщо Ви підете готувати кофе ;) При надходженні нового листа, Ви побачити ось такий бігунок:
Поштовий бігунок

Також у Вас є можливість його переміщувати, розтягувати, одним словом зробити, так, як Ваша душа забажає, і саме головне: всі налаштовування зберігаються ;)
Також планується зробити доступним можливість міняти напрями скролінгу інформації в бігунку і рівні прозорості та інші ефекти, це уже для тих – хто любить «красоту» :)

Система протестована у браузерах:
Internet Explorer > 5.5
Mozilla(SeaMonkey, FireFox) > 1.7.x  (у 1.7.х один баг – Віртуальна панель і рядком адреси не переміщається, ця проблема браузера була виправлена у версії 1.8.х)
Opera > 8.x – все працює, але є ВЕЛИКИЙ БАГ, перекриваються слої(не затирається старий). Я написав їм в службу підтримки, думаю до 10 версії виправлять, бо в 9-тій також це глюк присутній, доречі, я сильно розчарувався в цьому браузері, зараз активно використовую SeaMonkey

P.S: Якщо у Вас є якісь пропозиції чи помітили якісь недоробки на сайті - пишіть на форумі Форум / Relax-Info або мені особисто в Мей-сервісі, зробимо портал ще кращим  *BRAVO*  *THUMBS UP*

( Відредаговано: Admin - 12:22:25, 16 серпня 2006 р. )

.: Теми :.

Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 01:55 11.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Shurik - 21:30 12.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 21:32 12.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Shurik - 22:01 12.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 23:45 12.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - LEOPARD - 10:36 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - LEOPARD - 10:49 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 11:30 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Shurik - 12:14 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 12:23 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Shurik - 16:57 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 20:19 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Shurik - 12:13 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - LEOPARD - 14:05 13.06.2006
[off] Інтерактивний Веб-портал - Relax Interact... - .band1+ - 14:14 13.06.2006
[off] Інтерактивний Веб-портал - Relax Interact... - n1mnul - 14:16 13.06.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - GivenChy - 22:13 20.10.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - n1mnul - 22:15 20.10.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - GivenChy - 22:22 20.10.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 01:25 21.10.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - summer - 00:08 21.10.2006
Інтерактивний Веб-портал - Relax Interactive We... - Admin - 01:18 21.10.2006
Перейти у форум

Попередня тема .:. Різне .:. Наступна тема
Форум » ..:: www.relax-info.com ::..
Календар подій
Знайомства

Андрей

1
i love funny girls and
sexy. what about foself
im a happy a strong.
..:: Всі анкети ::..
Інформери
Статистика

..:: www.relax-info.com - розважально-інформаційний портал ::..

Автор і керівник проекту: Кравець Іван Михайлович   Всі права захищені, 2005-2012 ©